Ciripituri de octombrie

Ce-am mai tuituit:

*E clar că oamenii care puteau fi convinși cu argumente să se vaccineze s-au vaccinat deja. La noi din păcate foarte puțini. Au rămas cei care ar uita de conspirații și frici în schimbul a diverse pomeni (majoritatea) și nebunii hardcore care așteaptă să fie obligați.

*Chestia ce mă enervează cel mai tare la mașina de spălat vase e atunci când o deschid să bag vase murdare și o găsesc plină de vase curate. Și pe nevastă o enervează același lucru. Soluția ar fi ceva dispozitiv care să transfere vasele curate în dulap. Gen un copil.

*Emily Ratajkowski, cunoscută pentru, well, țâțe, îl acuză pe Robin Thicke că a hărțuit-o în timp ce filmau “Blurred Lines”. Thicke e un cretin, e foarte de porc ce a făcut, e bine că fata a vorbit despre asta. Băi, și au apărut imediat tâmpiții cu textul “Da, dar clipul ăla a făcut-o vedetă, de ce s-a trezit abia după opt ani?”

*Vlad a făcut greșeala acum vreo trei ani să spună că-i place tofu. Și de atunci îi tot dau tofu reamintindu-i că mi-a zis că-i place, deși îl văd că nu e prea încântat. Aștept ziua în care va zice „stop, îl urăsc!” like normal ppl :))

*Am văzut că mulți îi înjură pe cei care semnalează nereguli la verificarea certificatelor verzi. Nerespectarea puținelor reguli pe care statul ăsta impotent încearcă să le impună va duce la restricții îndelungate și, probabil, vom fi ultimii din Europa care vor reveni la normal.


Publicat

în

de către

Etichete: