Pierdut card cu pozele de Paști

În momentul ăsta cam 90% din știrile IT de pe net sunt despre iPad. Și niciunde nu se spune nimic nou. Singurele articole despre „minune” pe care le-am citit complet după ce a început vânzarea sa au fost cele în care era disecată și analizată șurub cu șurub. În rest aceeași melodie: iPad este bun, dar putea fi și mai bun, nu suportă Flash, ce răi sunt ăia de la Apple dar lasă că avem HTML5, are o rezoluție cam mică, dar acceptabilă totuși, cam dificil de tastat pe tastatura virtuală, dar te poți obișnui, cam greu de ținut doar într-o mână, dar îl poți ține pe genunchi, nu are multitasking, dar poate că nu este chiar așa de necesar și multe alte astfel de autoamăgiri. iPad nu satisface și gata, ce tot atâta blabla!

***

Și am făcut poze de Paști cu grătare, frigărui, câini, munți înzăpeziți, cu nevasta, cumnata și cu Sibiul și mi-am pierdut cardul cu toate pozele și nu le mai pot posta aici sau altundeva. Găsitorule, care sigur le găsești, trimite-mi pozele pe mail și poți păstra cardul sănătos. N-am idee cum ai putea da de mine. Nu-s vedetă.

(aici ar fi intrat poze dar cum n-am ce băga, pun un clip de pe YouTube cu funcția Content-Aware Fill ce va fi inclusă în Photoshop CS5, o chestie un pic cam îngrijorător de deșteaptă)

***

Sunteți pricepuți în torente? Dacă nu, maică-mea are în bibliotecă trei volume ce tratează subiectul…


Publicat

în

,

de către

Etichete: