Artificii leșinate de cald, planete și o poză cu un câine

Am fost de 1 decembrie la Alba Iulia cu un scop. Să pozez artificiile, pentru că în fiecare an au fost superbe și în fiecare an nu am avut aparatul la mine. Mai ales că anul ăsta cică ar fi trebuit să fie și mai și, că au venit nu știu ce „străini” să le puște în văzduh. Am cărat după mine trepiedul și obiectivele, mi-am ales un loc bun și… țeapă. După juma de oră de așteptat am asistat la cel mai jenant foc de artificii din istoria Albei Iulii. Abia spre final au luat ceva avânt iar pe când să emit și eu primul „Oaaau.. ce fain!” , gata. Se terminase. Artificiul cel mai fain fusese și ultimul.

De 1 decembrie io am spălat mașina și m-am plimbat prin grădina alor mei în tricou. Țin minte că în alți ani îmi luam 10 bluze și mănuși ca să rezist câteva ore la festivități & shit. Ceva nu-i în regulă, da nu contează, din moment ce factura la gaze vine mică mică. Sper numa ca la Bâlea Lac unde îmi (re)fac revelionul, să fie munți de zăpadă ca anul trecut.



***

Luna, Jupiter și Venus s-au văzut deosebit de frumos de 1 decembrie și în zilele de dinainte. Poza de mai jos am făcut-o la Alba Iulia. Luna e aia mare, Venus e jos iar Jupiter sus. Filtrul albastru l-am aplicat ulterior. Click pentru mare.

***

Nu știu cine a zis că bătrânii sunt oameni cu bun simț fiindcă nu-s. La poștă mai era un om în fața mea la ghișeu și îmi venea rândul, când văd pe un bătrân că vine cu o hârtie și se bagă în fața mea de parcă eram invizibil. Am crezut că vrea să întrebe ceva, când colo țopârlanul naibii voia să ridice un colet. Când i-am atras atenția că s-a băgat în față îmi zice că nu m-a văzut (eram 2 oameni în oficiu) și ghici ce mă întreabă: „Dar vă grăbiți undeva?” . Eu: „Da, la serviciu, dumneavoastră?”. Liniște.

***

O poză, făcută în octombrie, pentru toti cei (mulți) care caută poze cu caini și ajung la mine:


Publicat

în

, ,

de către

Etichete: