Multimedia talk

Am semnat contractul pentru Internet. Din ăla prin „fir”, rilaiăbăl şi rapid. Săptămâna viitoare vine fibra de la FoComunicații. Deja încep să mi se retrezească instinctele de download-animal. Am început să mă uit pe unde se ascund bunătăţile HD, unde apar cele mai noi albume şi concerte… Va merge în sfârşit bine PornHub 😀 … Pe lângă astea îmi voi instala acasă Winamp Remote, care face o chestie foarte deşteaptă: te lasă să-ţi asculţi muzica de pe PC-ul personal de pe orice alt calculator conectat Internet. Ai acces la toate playlisturile şi muzica ta preferată, direct din browser. Practic PC-ul funcționează ca un server de streaming de pe care asculți ce vrei, unde vrei. Sigur, trebuie să laşi calculatorul tot timpul pornit, însă cu o lăţime de bandă de 24mbps nu cred că-l voi mai închide decât ca să-i mai schimb câte o roată, un rulment, din vreme în vreme. Un harddisk în plus de 1 terra m-ar coafa ca să nu mai scriu DVD-uri în neștire. Dar să lăsăm fanteziile, și să trecem la…

***

…other small thinghies. Am văzut trailerul de la la Star Trek, ce va apărea la anul prin luna mai. 100% eye candy. Practic, tot ce mi-aș fi dorit să văd cât timp a rulat serialul. Am fost un mare fan Star Trek: The Next Generation, cu faimosul căpitan Picard. Îl urmăream cu religiozitate duminica în cadrul emisiunii „Ştiinţă şi imaginaţie” prezentată de Bădescu şi Mironov şi mă enerva la culme când nu îl dădeau. Star Trek-ul de anul viitor are acțiunea plasată cu vreo 100 de ani înaintea celei din The Next Generation, și va prezenta ascensiunea căpitanului Kirk, cel din Star Trek: The Original Series (1966), interpretat acum de Chris Pine. Se pare că prin acest film producătorii au dat un „reboot” francizei, așa cum s-a procedat cu Batman Begins. Luat totul de la „începuturi”, cu actori noi și, desigur, cu o punere în scenă mult mai actuală. În cazul Batman chiar a fost nevoie de o „resetare”, fiindcă ultimele 2 filme înainte de Batman Begins au fost niște comicării. Sunt chiar curios cum va fi primit noul Star Trek atât de către fani cât și de către publicul tânăr care abia dacă a auzit de The Next Generation, darămite de Star Trek: The Original Series de acu 40 de ani. Click play, merge fain şi fullscreen.

***

Am găsit o chestie interesantă căutând o melodie pentru cineva. Pe site-ul eOK aflăm:

eOk a devenit primul site de muzica din Romania complet legal si gratuit. eOk are in prezent contracte cu toate casele de discuri majore romanesti, oferindu-va la un loc toata muzica romaneasca din toate timpurile!

În schimb, pe forumul Ancăi Badiu, a cărei melodie nouă o căutam, administratorul are altă părere:

We ask people to RESPECT THE MUSICIANS and not to upload music to websites such as Trilulilu or eOk, who illegally put music at their users disposal, without any written prior agreement with the composers, publishers, singers, etc.

Ce-i cu eOK-ul până la urmă? Fură şi ei un pic aşa ca tot românu’? Că pe TriluLilu știm că trei sferturi din materiale (foto, video, audio) n-au ce căuta acolo, dar îi iertăm că-i simpatic crocodiluțul din header.

***

Link spre pagina artistului, unde sunt disponibile și datele tehnice ale fotografiei. Cadrul nu a fost prelucrat în Photoshop. Senzațiile modelului din timpul ședinței foto trebuie să fi fost interesante 🙂 Pentru a vizualiza unele poze din galerie e nevoie de înregistrare


Publicat

în

, , ,

de către

Etichete: