Mini reviews şi un „of”

Am văzut multe filme în ultima vreme. Dacă nu le-aţi văzut pe următoarele, aveţi încredere în gusturile mele 😛 :

Death Proof – Quentin Tarantino, deci e clar. Dacă nu v-au plăcut filmele lui anterioare, nu o să vă placă nici ăsta. Quentin Tarantino, în opinia mea un ciudat cu acte în regulă, face iarăşi un film care are tot ce-i trebuie (sau ce-mi trebuie) pentru a-l declara pure entertainment. Plus o grămadă de picioare. U know, mr. Tarantino has a „thing” cu picioarele (exclusiv feminine din fericire) ceea ce e chiar ok dacă stau să mă gândesc la chestiile care mi-au plăcut în film. L-aş mai vedea o dată.

28 Weeks Later – Horror cum scrie la carte. Finalul cam nesatisfăcător, dar merită văzut. Noaptea.

Next – Subiect fumat, clişee, ceva acţiune, efecte speciale prost realizate. Nicolas Cage şi Jessica Biel s-au cam irosit în filmul ăsta. Nu-i cel mai prost film cu actori buni pe care l-am văzut, dar…

Capote – nu mă interesează Oscarul luat de Hoffman, nici că filmul s-a bazat pe evenimente reale din viaţa unuia dintre cei mai valoroşi scriitori americani. Pe mine m-a scos din sărite pe tot parcursul filmului vocea personajului principal (o să auziţi) chiar dacă i-am înţeles sensul, precum şi subiectul tărăgănat care mi-a adormit perechea iar pe mine m-a făcut să casc continuu. A fost jucat însă bine.

The Weather Man – film bun, cu Nicolas Cage credibil în rolul unui prezentator meteo care încearcă să-şi reapropie familia după o perioadă de „rătăcire” şi care întâmpină probleme neaşteptate care vin din toate direcţiile. Un efect deosebit îl au scenele filmate în oraş pe timp de iarnă, de o frumuseţe aparte, care contribuie la atmosfera filmului.

***
Să nu uit, notez aici pentru posteritate pentru a evita deschiderea unui post nou cu un subiect de 2 lei. Deci: fuck toate firmele de mobilă din Cluj-Napoca. Fuck Staer Cluj-Napoca in special. După ce am primit în final mobila de dormitor şi bucătăria, după ce un angajat plictisit dar grăbit a montat-o de unul singur în *doar* 9 ore jumate, după ce am făcut pe voluntarul şi l-am ajutat, iată şi rezultatul: salteaua de dormitor a venit ruptă într-un colţ, trebuie înlocuită, iar la bucătărie au uitat să-mi aducă chestia aia anti-picurare plus încă nu ştiu ce mască. În cotract scrie că au dreptul la 30 de zile pentru a remedia defecţiunile. Probabil vor veni în a 29-a zi. Restul de mobilă ne-am comandat-o de la Alba Iulia. În 2 săptămâni soseşte şi gata, inaugurăm apartamentul, cei vizaţi de eveniment 😛 pot începe să umble după cadouri de casă nouă.


Publicat

în

de către

Etichete: