Ultima lună de vară. Nuuu!

Fără absolut nici o legătură cu titlul, „blogjurnalul” de azi:

* Imprimanta laser emite „noxe” mai periculoase decât fumul de ţigară. Subiect prezent peste tot astăzi. Imediat au aparut şi titluri de genul „Beware the killer laser printer” in dulcele stil gazetăresc iar CNN-ul a tot bâlbâit el ceva în legătură cu studiul, apoi, nemairezistând tentaţiei au rostit cuvintele magice: imprimantele din studiu erau majoritatea marca Hewlett-Packard, dar asta nu înseamnă nimic, desigur, a fost o pură întâmplare că cercetătorii au ales mai multe din alea, dar totuşi hai să menţionăm… În replică HP spun (printre incantaţii voodoo la adresa CNN) că vor studia problema. Ca fapt divers eu obişnuiam la locul de muncă să adulmec foile proaspăt tipărite la imprimanta laser fiindcă îmi plăcea cum miros 🙂 Bine că acasă am inkjet.

* Cei de la BrainTV (momentan eu i-aş zice doar InterviuTV) au adăugat de ceva vreme o chestie foaaarte faină la playerul clipurilor de pe site. Când urmăreşti un interviu poţi sări direct la întrebarea care te interesează, marcată distinct pe bara de derulare, ceea ce este deosebit de util deoarece unele întrebări sunt brainless iar unele răspunsuri prea lungi (aka lălăite) şi plictisitoare. Oricum, un „feature” demn de laudă.

* A plouat pe la apartament puţin, noroiul şi-a reintrat în drepturi. Azi am umblat încălţat în pungi pe acolo. Din câte văd apartamentul meu nu prea evoluează, ba chiar dimpotrivă. Dacă luni aveam aerisire la baie, azi nu mai aveam că au dat-o jos să mai facă nu ştiu ce pe la ţevi. Asta în condiţiile în care nimeni nu ar mai avea dreptul să calce prin apartament pentru că în acte este predat din 15 iulie. M-am speriat degeaba că trebuie să car gresie şi faianţă. Doi băieţi de pe şantier au fost fericiţi să care ei absolut tot pentru 10 lei de căciulă.

* Câteva instantanee de la Antena 3 aşa pentru amuzament, nu că imaginile ar avea ceva în comun. Sau poate că au?:)

Image0703-0019(TV24).jpg
Soooo tired…
Image0710-1717(TV24).jpg
Cotcodac!?
Image0718-2101(TV27).jpg
Iih! Uchh! Ooaa!

Două capturi random alese de la ediţii diferite ale emisiunii Sinteza zilei. Observaţi numitorul comun. Nu, nu mă refer la Cristoiu sau prezentatorul Gâdea ci la ACELA pentru care cei doi trăiesc. Emisiunea şi-ar merita cu prisosinţă numele de „Sinteza zilei lui Băsescu”.

Image0723-2238(TV27).jpg Image0801-0153(TV27).jpg

Disclaimer: A nu se înţelege că aş avea vreo problemă cu Antena 3, care este un post tv extrem de obiectiv şi vertical, cu realizatori competenţi şi cu o calitate a emisiunilor străine traduse de neegalat.


Publicat

în

de către