31 iulie deja?

Dacă nu scriam acum, rămânea o singură postare pe luna iulie. Ce iute trece timpul fir-ar…

***

Unde locuiesc eu este raiul parcărilor. Prin rai înțeleg să ajungi acasă și să-ți trântești mașina oriunde pe lângă bloc, fără nici o grijă. E destul loc pentru toți, la orice oră s-ar întoarce. Tocmai de aceea nimeni nu s-a obosit să facă marcaje sau să numeroteze. Nu are rost. Ei, în loc să fie recunoscători că au așa noroc și că n-au stresul celor din oraș, unii se ocupă cu căcaturi. Cum ar fi să-mi ridice mie ștergătoarele. Motivul? Am parcat pare-se pe „locul” unuia, care s-a gândit el că din toată parcarea să-și aleagă un loc fix unde să-și depoziteze căruța. Vă dați seama că am văzut negru în fața ochilor și am început să urlu. În van. Am însă un plan. O să fotografiez zilnic parcarea spre înserate din aceeași poziție de pe balcon, apoi voi rula cadrele rapid și voi identifica țăranii care s-au atașat de anumite locuri și posibil pe măgarul ridicător de ștergătoare. După care nu știu ce voi face, dar măcar e un început…

***

În postarea trecută visam la vacanță. N-am avut timp de ea, abia din 15 august sper să-mi iau zborul. Dusseldorful rămâne în picioare și s-au adăugat și câteva zile de Bruxelles, în septembrie, de ziua mea. Din 15 cred că vom merge doar la mare, să ne relaxăm, cu oprirea prin București de care ziceam.

***

Am renunțat complet la Cola și la restul sucurilor cu CO2 și îndulcitori. De o lună. Am voie în schimb un Red Bull pe zi, ca să simt că viața are sens 🙂 E cam greu fără Cola, mai ales că la Mac nu am renunțat, și e cam plictisitor Big Mac-ul cu apă plată. La fel și un film. De fapt cam orice e plictisitor cu apă plată.

***

Excursia în Retezat a fost mișto, până la toamnă poate termin și filmul ei 🙂 Am făcut un traseu cam de trei ori mai lung decât am plănuit inițial, dar măcar acum cunosc și eu mai bine zona. Poza de mai jos e făcută de pe culmea de deasupra satului Clopotiva, exact de unde acum 9 ani decolam cu parapanta. Old beautifull times.

***

Cât timp colega răspunzătoare de treaba cu reciclarea a fost în concediu, coșurile au avut bunăvoința de a primi tot ce le-am dat.


Publicat

în

, ,

de către

Etichete: