0 thoughts on “Ceva comic…

 1. dush

  insa avand in vedere ca i-ai facut publicitate, trebuie sa ii vireze, nu?! is buni si ca bani de seminte 4j de lei :))

 2. Radu Post author

  @dush: dada,si nevasta-mea imi zice “scumpule..”:) Astept sa mai creasca euro cat sa fac de doua meniuri la Mac si dupa aia poate accept:P

 3. Hudrea

  Post nou – check
  150 de cuvinte – check
  2 linkuri – check
  Făcut public numele şi adresa proastei – priceless

  Aş zice să ceri ce ţi se cuvine.

  Don’t spend it all in one place.

 4. Radu Post author

  @Hudrea, ma aia e o captura, unde vezi tu linkuri si 150 de cuvinte? femeia pentru linkuri avea “BUGETUL”:) nu pentru promovare pe un blog necunoscut

 5. Bogdan Epureanu

  Probabil o sa-mi stergi comentariul sau o sa ma cataloghezi si pe mine cu cine stie ce calificative dar totusi o sa risc si o sa-mi spun parerea.
  1) Fata ti-a trimis un mail civilizat si ti-a facut o propunere corecta; acum ca tie suma ti se pare una insuficienta este treaba ta, dar civilizat ar fi fost sa-i raspunzi cu un simplu “Imi pare rau, nu sunt interesat.” sau daca vroiai neaparat cu un “Imi pare rau, dar un avertorial la mine pe blog costa 1000 de euro.” nu cu un hahahaha.
  2) Sa publici corespondenta cu o alta persoana fara acordul acesteia nu este doar imoral, ci si ilegal; acum in mod sigur fata nu va merge sa te dea in judecata pentru treaba asta, dar daca prin absurd ar vrea sa o faca ar avea toate drepturile.
  3) Nu stiu ce asteptari ai tu sau ce A class blogger crezi ca esti, dar sincer pentru un blog cu PR3 10 euro este un pret corect si sunt o gramada de bloggeri care au acceptat oferte similare.

 6. Radu Post author

  @Bogdan Epureanu: oare pe cine vezi tu ca am mai catalogat cu “cine stie ce calificative”? Sau ai zis-o ca masura de precautie? In fine, sa-ti raspund: nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu ilegalul, dar eu nu vad scris niciunde in footer-ul mailului ca este confidential, cum se procedeaza daca s-ar vrea asta. Din punctul meu de vedere este un spam ca oricare altul, nu l-am solicitat. Nu ma cred nici un fel A,B,C.. list blogger, dar mie (deci MIE) o astfel de propunere mi se pare insultatoare. Si una e advertorialul, altceva sunt linkurile. Observi ca “fata” (poate e o baba naspa:P) incearca ambele variante in mail. Asa ca stai linistit, nu cred ca a plans in urma raspunsului meu.