Știam eu că am uitat ceva

…că am blog adică.

***

* M-am săturat de vară. Pe bune. Gata, am fost unde trebuia, a fost soare, cum în principiu nu mă mai duc niciunde în următoarele două luni… să vină iarna. Și ce dacă alții acum pleacă în concediu? Tocmai de-aia! 🙂

* Clujul e tot mai plin de gropi, mai neîngrijit, mai urât. Primarul nou este un bou. Rimează, deci este. Dar nici cu Satu Mare nu-mi este rușine. Am fost din nou acolo, cu prilejul celei de a cincisprezecea nunți de anul ăsta. Am zis, hai că mai rău ca acu câteva luni nu se poate. Ho ho, ba se poate. În juma din orașul ăla au dispărut pur și simplu străzile. Sunt doar urme de asflat și în rest gropi cu miile. N-ai ce ocoli la ele, doar să le iei grațios.

* Dacă Clujul se duce naibii, șoseaua ce iese din Cluj și merge spre Oradea e bine mersi. Nici o groapă, nici o denivelare. Excelent! s-au gândit niște papagali, și au început să o… asfalteze. Motivul e evident, au mai tras un strat de 2 cm de asfalt peste cel care n-avea nimic și au zis că au făcut o șosea. Mai mulți bani de furat. Cum să se apuce ei oare de drumurile din Florești la care le trebuie fundație, chestii, socoteli? Așa mai bine au încurcat traficul timp de o săptămână asfaltând în miezul zilei cel mai circulat drum din oraș.

* Am auzit știrea cu centura Gherlei și mi s-a făcut greață, mai ales că mi-au scăpat câteva cuvinte de laudă când am trecut pe acolo în drum spre Baia Mare într-una din cele trei zile cât a funcționat până să se surpe. Le doresc moarte tuturor clovnilor care cred că ne guvernează. Cu cine votez? Cu venirea ungurilor la putere. Sau a americanilor. Sau a francezilor. Vreau să fim invadați de o nație străină. Cred că numai așa mai avem o șansă la civilizație în viitorul cât de cât apropiat.

* Mi-a sosit iPhone 3GS-ul, adică ultimul model de iPhone. O să-i fac un review pe cerecomand.ro. Aici câteva considerații. Telefonul, „motorizat” de un procesor mai puternic, are acum cameră cu autofocus / focus manual, busolă pentru orientarea automată a hărților și filmează la 30 de cadre pe secundă. Împreună cu browserul web de top și cele peste 50.000 de aplicații disponibile pentru download, iPhone nu prea are concurență. Eu mi-am tot zis că dacă Nokia scoate ceva mai bun ca Apple voi schimba tabăra cu entuziasm (din cauză de fost fan Nokia). Ei, Nokia nu sunt capabili momentan nici de egalare, ce să mai zic de vreun avans. Mai așteptăm, până atunci însă „I am a Mac” când vine vorba de mobil și „I am a PC” în rest 🙂


Publicat

în

de către

Etichete: