Scurtuțe

Mircea Badea are blog. Nici unul dintre “greii” blogosferei nu a suflat un cuvânt, dar sunt sigur ca au remarcat cei 9000 de vizitatori zilnici pe care antenistul îi atrage și cu care îi depășește pe aproape toți. Badea scrie alfel decât vorbește, mai puțin destins și parcă mai cu ciudă. Rămâne de văzut cât îl va ține cheful de scris și ce vrea să realizeze cu blogul. Îl citesc, deci intră în blogroll.

***

Google a lansat o nouă versiune de Picasa, cel mai bun organizator de fotografii gratuit. Multe facilități în plus, unealta ideală pentru începători sau pentru cei care nu vor să aștepte să se încarce Photoshopul pentru a efectua mici retușuri unei fotografii.

***

Un angajat Wal Mart din America a fost călcat în picioare şi omorât de o turmă de “shoppers” care încercau să intre cu forţa într-un magazin. Oficialii au denumit evenimentul “accident”, dar cineva tot va fi tras la răspundere, fiindcă situația putea fi prevăzută și evitată.

***

Se deschide în curând multiplexul Odeon din Polus Center Cluj, aflat la 2 minute de mine… Ieri montau literele.

***

Site-ul celor de la Şuie Paparude este minunat realizat, mai ales din punct de vedere al modului de navigare.

0 thoughts on “Scurtuțe”

  1. nu ştiu ce ar mai avea de demonstrat. Cred că a arătat de ce este în stare la televizor. Păcat că nu poate fi pus online doar dupa ora 12. Există şi oameni care au fost salutaţi când şi-au făcut blog, exemplu fostul redactor şef de la Cotidianu, Mihai Măruţă. Probabil că şi Magda Ciumac ar strânge vreo nouă mii de vizitatori, dacă ar şti să scrie.

  2. Badea e un fel de CTP, dar mai necioplit-aşa. Furia şi nervii ăia care-i aduc audienţă sunt exact cei care îl şi handicapează, îi blurează luciditatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *