Expendable, next please!

O jurnalistă (în devenire) a fost dată afară de la ziarul unde lucra fiindcă prietenul ei a povestit pe nu știu ce forum de jurnaliști diverse aspecte “compromițătoare” ce țin de organizarea internă a ziarului respectiv. Se inflamează mulți (și el și el și el și ea). Jurnalista (în devenire) ia și ea cuvântul și încearcă cu disperare să dreagă busuiocul, cum că până la urmă nimeni nu a persecutat-o chiar așa tare. Așadar singurul care s-a făcut de rahat e cel care nu și-a ținut gura. A făcut pe cocoșul justițiar și acum plătește altcineva aiurea. Io înțeleg să te bagi în seamă și să faci “dezvăluiri” (care sunt foarte interpretabile, mai ales pentru unii care cunosc personajele), dar fă-le duuupă ce ți-ai încheiat socotelile cu cel pe care îl bârfești. Atât de simplu..

0 thoughts on “Expendable, next please!”

  1. Aha, deci consideri ca practicile celor din conducere sunt normale. Deoarece am spus ca imi doresc sa povestim in cadrul asociatiei aspecte ce tin de acea redactie, ceea ce face APPC, ea a fost data afara, cu toate ca nu am discutat nimic despre un subiect anume si nu am dezvaluit niciun secret cu privire la cei de acolo. Cred ca mai degraba ar trebui sa te gandesti tu de doua ori inainte sa scrii ceva ce nu intelegi. In rest, imi pare bine sa vad ca exista reactii in urma a ceea ce s-a intamplat. Numai bine

  2. Ai vazut postul meu? Am postat mesajul in care am precizat “ce vreau sa obtin” in APPC. Vroiam sa purtam o discutie despre practicile de acolo, in loc sa purtam o discutie despre Hossu, pe care probabil il stii, din moment ce lucrezi cu/pentru FTR. Asta era ideea: un coleg a spus ca trebuie sa discutam situatia lui Hossu in APPC, iar eu am spus ca haideti mai bine sa nu, ci sa povestim despre reala situatie de acolo.

  3. nu la asta ma refeream, ci la ce credeai ca se va intampla daca povestesti despre situatia de la ftr, cata vreme prietena ta era inca acolo: ar fi luat o marire de salariu, sefii si-ar fi cerut spasiti scuze, ce anume? Presupun ca discutiile despre ograzile altora au si alt scop in afara de pierderea vremii. care e scopul ala? ce s-ar fi putut face pentru a o “ajuta” pe fata?

  4. Ceea ce se face si in alte cazuri in urma unor astfel de discutii, care au mai avut loc in cadrul APPC. Rolul asociatiei e de mediere nu de a rezolva situatii. Se discuta, cine vrea ia la cunostinta cine nu, nu. Discutiile nici nu au avut loc, iar cei de acolo au trecut la actiune. Dupa cum vezi, au luat deciziile cum au vrut. E dreptul lor, dar au dat dovada de ceva. De ce? Considera tu ce vrei.

  5. Cu toate ca detest sa las commenturi pe bloguri de data asta am sa o fac pentru ca e vorba si despre mine. ce ironic ai scris…nu a fost vorba de nicio disperare. stai linistit ca nu imi cersesc locul inapoi, am vrut doar sa nu se acuze ziarul la care am lucrat pe nedrept. atata tot. sa lamuresc cum a fost de fapt treaba pentru ca din ce a scris radu pe forumul APPC se intelege altceva. As fi preferat sa nu scrie nimic, dar daca tot a facut-o si am ajuns in situatia asta sa se stie ca nu improsc cu noroi in nimeni, dar nici nu sustin pe nimeni. ma sustin pe mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *