De ce 5 şi nu 10

Criză mare de inspiraţie, ha? Anul trecut când am văzut caricatura de mai sus m-am distrat, fiindcă aveam același “feeling”. Pe atunci tocmai apăruse maşina de bărbierit cu 3 lame. Aia cu vibraţii. O mare porcărie, am primit şi eu una cadou și mi se părea că trei lame sunt deja fițe. Plus că vibraţiile ar fi probabil utile în orice alt context în afară de atunci când te bărbiereşi. De ce ai vrea să-ți vibreze mâna și să-ți amorțească habar n-am..

Gillette s-au mai încordat preț de două lame și au scos Fusion, o ridiculozitate cu 5 cuțite şi cu “microcip”. Ce dracu face microcipu ăla? Scuipă lasere? Mie mi se pare că drăcia aduce tot mai mult cu o răzătoare de legume. Din aia minune de la Teleshopping. Mai că-mi vine să-mi rad un măr. Că pe față nu pun plugul.

M-am simțit obligat să le fac un ambalaj mai potrivit decât ce aveau. Iată rezultatul.
(Click pentru mare)

0 thoughts on “De ce 5 şi nu 10”

  1. Mă! Cum scrii tu despre produse fără să le încerci? Am Fusion de mai bine de 6 luni deja, e chiar ok, serios. Se simte diferenţa faţă de Mach 3. Nu Fusion ăla cu vibraţii, aia de o prostie, din ăla simplu.

    Da, aşa e, diferenţa calitativă dintre Fusion şi Mach 3 nu justifică nici pe jumate diferenţa dublă de preţ pentru rezerve, dar asta e altă poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *