De văzut, i guess..

Eu nu le-am văzut încă dar le aştept cu interes. Beowulf şi I Am Legend. Despre I Am Legend ar fi de preferat să nu citiţi nimic, doar să mergeţi (prin decembrie are premiera), deoarece eu am citit o recenzie care mi-a cam stricat surpriza. Beowulf în schimb o are pe Angelina Jolie 3d-enhanced astfel încât subiectul nu prea mai contează. Facem pariu că cei care au modelat-o tridimensional pe actriţă şi-au păstrat fiecare o copie de “Jolie 3D” care poate fi programată în funcţie de necesităţi? 🙂 I would have. Vă daţi seama ce posibilităţi apar odată ce ai varianta tridimensional-digitizată a unui om şi îl poţi manevra după bunul plac? Şi nu mă refer doar la chestiile kinky.

Că tot vorbim de filme: eu nu-i înţeleg pe cei care îşi iau de pe torente sau de pe huburi dc variantele filmate în sală ale producţiilor noi şi preferă să se uite la ele în condiţii execrabile în loc să-şi mişte posteriorul din coteţ şi să le vadă HD la cinema. Mai ales când e şi un film bun, să te uiţi la o variantă mişcată, fără culori şi cu sunet plin de paraziţi mi se pare o prostie mai mare decât să-l asculţi pe Guţă 🙂

0 thoughts on “De văzut, i guess..”

  1. Beowulf e o tâmpenie, l-am văzut ieri la Republica. Scenariu previzibil, plin de clişee, personaje inconsistente, prost compuse, monştrii scârboşi de-a dreptul etc. Plus că nu pricep ideea cu benzile desenate în care personajele sunt identice (mă rog, nu chiar) cu actori celebri sau nu foarte. Daca tot ai folosit actorii respectivi, nu mai bine făceai film (vezi Sin City)?

    Apropo de torrent, găseşti acolo şi filme la cu calitate de DVD. Avantajul e acela că de multe ori vezi filmul imediat după ce e lansat, nu trebuie să aştepţi între 3 şi 12 luni până catadicsesc să-l aducă şi în România. Eu m-am săturat să mă uit la Oscaruri şi să văd că iau premii filme care în România nu s-au difuzat sau ajung după Oscaruri.

    Altfel, să vezi filme de calitate execrabilă, filmate în sală cu sunet chinuit şi imagine la fel mi se pare şi mie o idee cretină.

  2. Si eu ma uit la filme de pe torente, dar sunt putine cele pe care vreau eu sa le vad si sunt in acelasi timp si dvdripp-uri:) Ma uimeste in schimb sa vad atatea release-uri filmate in sala care desi toate arata la fel de prost, sunt descarcate in draci,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *