Pizza H sau cum se mănâncă bine

Urmează reclamă gratuită: dacă mergeţi vreodată în Baia Mare, nu rataţi sub nici o formă Pizza H (nu Hut, care practică nişte preţuri nesimţite), probabil una dintre cele mai bune pizzerii din România. Declar solemn că-i cea mai bună pizza pe care am “experimentat-o” până acum (de fapt o tot experimentez de vreo 4 ani când ajung în BM). Caracteristici pizza: mare, cu blat nici prea subţire nici prea pufos, mozzarella din belşug şi în general cu toate ingredientele din abundenţă. Cuţitele taie, ai la dispoziţie două feluri de ketchup + diverse condimente iar servirea nu depăşeşte 20 de minute nici chiar când este aglomerat. Deşi se numeşte Pizza H, restaurantul oferă o mare varietate de mâncăruri şi deserturi care-ţi lasă gura apă. Vă recomand varianta mică de pizza deoarece eu de câte ori mi-am luat pe cea medie din exces de hămeseală, nu am reuşit să o termin.

Adresa Pizza H: Baia Mare, Bd. Bucuresti, Nr. 6

0 thoughts on “Pizza H sau cum se mănâncă bine”

  1. Sal,

    Pizza e buna, dar fitzele chelnerilor sunt un mare minus. Nesimtire cand vine vorba de plata. Eu as pune o tabla inainte de H, cu mesajul “platiti fix”, sa vezi cum se zgarie pe ochi chelnerii aia increzutzi.

  2. am intrat si eu pt prima data pe acest site si pot sa zic ca sunt si “chelner”(asa cum am vazut ca suntem numitzi) si client la pizza H.chestia cu “fitze si increzutzii” sa sti ca nu am fi daca nu am avea si clientzi increzutzi sau cu fitze,sau mai bine zis de la “tzara”,orasenii asta is mai batutzi in cap ca un om de rand de la tzara,nici noi nu am fi cu fitze daca nici clientu nu am fii cu asa pretentzi,trebe sa le faci din “cacat” banana,bagale-as eu banana undeva la aia cu fitze,nu la toti,ca mai sunt si de treaba,asa ca nu venitzi voi cu vorbe ca ospatarii sun asa si asa,punetzi-va in locul nostru si o sa vedetzi si voi cum este sa serveste zeci de handicapatzi pe zi,si scuzatzi pe cei ce va durut ce am zis(Dani-(ajutor-osparat) pizza H

  3. Ti-ai dat cu firma in cap boule!Ai un comentariu de tot rahatu’ princare subliniezi ca sunteti dobitoci. Pacat de pizzerie ca e buna.

  4. ptr Gabi
    ma baiatu ptr cei ca tine exista bufete(chestia aia unde se aduna taranii la o cinzaca)asa ca ai face bine cand mai vii la oras sa-ti cauti alt restaurant,caci pizza h nu e de nasu tau

  5. a,era sa uit,si ptr .v.cred ca si-a pus initiala de la w.c,de ce e ma nenica nesimtire cand vine vorba de nota de plata?ai impresia ca ei au stabilit preturile,sau nu iti permiti tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *