Is it a bird? Is it a man?

Dacă în 80 de ani de activitate Mondex Sibiu nu a învăţat că nu dă bine să pui travestiţi pe ambalajele ciorapilor-pantalon elasticizaţi… Oricum ceea ce am văzut pe acest ambalaj depăşeşte capacitatea mea de procesare estetică. Sau standardele mele în evaluarea frumuseţii feminine sunt prea ridicate. Sau distorsionate. Sau e fiica patronului. Click pe poză pentru a mări !

0 thoughts on “Is it a bird? Is it a man?

 1. andreea

  O cunosc si dc ati vedea cum arata azi fata v-ar pica fata, aici avea in jur de 16-17 ani, poza nu o avantajeaza deloc…..de vina nu e doar modelul totul incepe de la stilist, make-up, haire style, etc…asa ca inainte de comentarii ganditi-va la toate aspectele

  Reply
 2. Radu Post author

  Andreea, trimite-mi pe mail (il gasesti la sectiunea contact) o poza cu fata asa cum arata azi si promit ca o public, sunt chiar curios:)

  Reply
 3. Hanro

  Se vede ca avea inca de pe atunci una pereche de picioare bune – rau de tot. Nu cred ca e barbat, sigur nu e facuta bine poza. Ambalajul e vechi, l-am vazut de mult si era in vreama cand fotografiile digitale erau doar in epoca 1 mega pixel sau mai jos, sau nu erau deloc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *